Bejelentés

Személyautó kölcsönzés Budapest XV. kerület

Személyautó bérlés Budapest XV. kerület

Bérautó Budapest XV. kerület környékén olcsón, bérlés kis átfutási idővel, bérautó akár napi 2500 Ft + áfától +36 70 201 49 00! Autóbérlés szolgáltatásainkat hosszú távra is igényelheti, szükség esetén, sofőrt is tudunk biztosítani, és bérelhet luxusautót esküvőre is. Az alábbi fotó megérintésével okostelefonról mindjárt hívhat is minket! autókölcsönzés telefonszám Budapest XV. kerület Budapest XV. kerület környékén igényelhető bérelhető autóink között megtalálhatók pl. az alábbi típusok (az éppen kölcsönözhető kocsik listájáért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!): Opel, Smart, Suzuki. Kölcsönautóink között az alábbi fotóra kattintva válogathat. autóbérlés hosszú távra Budapest XV. kerület

Miért kölcsönözzön autót Budapest XV. kerület környékén a Rossorent cégnél?

Ha tőlünk bérel autót, az alábbi praktikus dolgokban részesül:

 1. Gyorsan, azonnal vihető kocsikat szolgáltatunk. Mindig törekszünk arra, hogy legyen szabad, bérelhető kocsink!
 2. Gépparkunk szinte bármikor megtekinthető. A kölcsönzésről természetesen dönthet úgy, hogy bérautóinkat telephelyünkön is ellenőrzi, abban az esetben, ha valamiért nem tetszik, meggondolhatja magát.
 3. Biztonságos autópark. Autóinkat folyamatosan állagmegóvásban részesítjük és ellenőrizzük, hogy Ön biztonságosan utazhasson.
 4. Jól felszerelt gépkocsik. Legnagyobb igény az 5 személyes autókra van, de kérésére biztosítani tudunk sokkal tágasabb kocsikat is.
 5. Ha igényli a kibérelt személyautót Budapest XV. kerület övezetében elfuvarozzuk az Ön által megjelölt pontba is.
 6. Nem drága bérautó kölcsönzés. Bizonyos modelljeink már 2500 Ft + áfa/nap díjért is választhatók.
 7. Áraink teljesen átláthatóak. Járműveinket üzemanyaggal teljesen megtöltve kapja, teletöltve is kérjük vissza. Amennyiben a jármű esetleg sáros lesz, kérjük, hogy kitakarítva hozza vissza.
 8. Ha igényli,, tudunk esküvőre is luxusautót biztosítani sofőrrel is!
 9. Kínálunk reptéri transzfert Pest megye egész területén.

bérelhető autó Budapest XV. kerület

Hogyan történik a bérautó átvétele Budapest XV. kerület területén?

Az autókölcsönzés folyamata nagyon egyszerű és gyors:

 1. Megkeres minket központi számunkon (+36 70 201 49 00), és egyeztetett helyen megtekinti a kiválasztott járművet.
 2. Megmutatja a vezetéshez szükséges dokumentumokat (jogosítvány, személyi igazolvány stb.), 21 éves kor a bérléshez megkövetelt minimum korhatár.
 3. Egyedi elbírálás után megfizeti a kauciót, és viheti az autót.

Ennyi az egész. Ha valamit nem tudott meg a fenti, általános tájékoztatásból, hasznosnak találhatja, és fussa át a következő szakaszt, mert előfordulhat, hogy választ kap azonnal, vagy kimerítő információkért kérhet szóbeli tájékoztatást is a +36 70 201 49 00 számon!

Megéri autót bérelni?

A szavahihető informálás végett azt kell mondanunk, hogy nem mindig van ez így. Az alábbi esetekben érheti meg a kölcsönautó:

 • Ha szerelőnél van járműve, és nem tud máshonnan szerezni, de azonnal el kellene intéznie valamit.
 • Ha távoli célpontba utazik, de a fuvarozandó poggyász vagy a kényelem miatt nem kíván busszal vagy vonattal utazni.
 • Ha egy rövid időre tágasabb utastérrel rendelkező autót szeretne bérelni.
 • Ha céges autóban gondolkodik, akkor a csereautó előnye, hogy bármikor lecserélheti autóját.

személyautó bérlés Budapest XV. kerület

Autóbérlés sokszor ismételt kérdések

Mi a helyzet, ha meghibásodik a bérautó? Bérautóinkat átvizsgált műszaki állapotban adjuk át (pl. hűtővíz, ablakmosó folyadék feltöltése), de ha mégis lerobbanna a kölcsönzés ideje alatt, akkor csere gépkocsit biztosítunk mihamarabb. 1 napra és hosszabb távra is bérelhető jármű? Igen, igényei szerint jelölheti meg a kölcsönvét hosszát az igényei szerint (gyakori igény az autóbérlés filmforgatáshoz). A kölcsönzés legrövidebb ideje 1 nap. Milyen hivatalos igazolványok szükségeltetnek az autókölcsönzéshez? Magánszemély esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adó kártya
 • A bérlő nevére szóló közüzemi számla

Cég esetén:

 • Cég képviselő személyes iratai:
 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Személyi igazolvány
 • Lakcímkártya
 • TAJ kártya
 • Adókártya
 • Aláírási címpéldány
 • Cégkivonat

Külföldi állampolgár esetén:

 • Legalább 1 éves jogosítvány
 • Útlevél

prémium autóbérlés Budapest XV. kerület Van-e korhatár az autókölcsönzésnél? Van, autóink bérléséhez betöltött 21. életév szükséges. Van-e kilométer limit? Az egy nap alatt megtehető távolság 300 km (max. 3500 km/hónap), ezen felül km díjat számítunk fel, amelynek mértéke a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek menüpontjában tekinthető meg. Kell akkor fizetni, amikor valaki nem tisztán viszi vissza a kocsit? Tiszta állapotban nem számolunk fel takarítási díjat, ellenkező esetben a http://autoberlesbudapest1.com oldal Autóbérlés költségek hivatkozásán olvasható költséget kell a végszámlához írni. Lehet-e robogót kölcsönözni? Igen, de a robogó bérlése szezonális, inkább tavasztól őszig keresik az ügyfeleink, ilyenkor rendelkezésre áll is nálunk. Kölcsönözhető kocsi másvalakinek is? Kizárólag abban az esetben, ha elmúlt 21 éves, valamint ezt igazolni is tudja a megfelelő papírokkal. Miként lehet megkeresni a legolcsóbb kölcsönözhető autót? Böngésszen a Rossorent Autókölcsönző szabad bérautói között, és hívjon fel minket, hogy melyik járművünk nyerte el a tetszését. Autóbérlés kaució nélkül Budapest XV. kerület? Ez a lehetőség nem minden esetben jár, hanem egyedi elbírálás alapján lehetséges. Autóbérlés Budapest reptér? Természetesen megoldható, hogy biztosítjuk Önnek a bérautót a reptérre. Esküvői autóbérlés Budapest XV. kerület? Visszatérő kívánság a bérlők részéről, igényei alapján biztosítunk sofőrt is. Mit vegyen figyelembe a kocsi foglaláskor? A kölcsönzés költségein kívül ügyeljen arra, hogy mindenképpen elég hely legyen az utasok számára. bérelt autó Budapest XV. kerület Minden költséget tartalmaz a bérleti díj? Bérlési konstrukcióink többsége tartalmazza az összes költséget (biztosítás, lopásvédelem, közúthasználat), de ha sofőrt igényel vagy egyirányú útdíj merül fel, akkor ezeket az autó átvételekor kell tisztázni. A bérelt kocsival külföldre is mehetek? Az ehhez hasonló megkeresés személyes megbeszélés során ítélhető meg. Gyermekülés rendelkezésre áll? Megoldható, viszont gyermekülés kérését előre kell jeleznie.   A lényeg, ha megbízhatóan, gyorsan kíván autót kölcsönözni Budapest XV. kerület régiójában, akkor vegye fel a kapcsolatot a Rossorent Autókölcsönzővel +36 70 201 49 00!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!